Massage Almere VitaCare Health Solutions

VitaCare Health Solutions massage Almere

3 Producten anti cellulitis

| 0 comments

Voor de anti cellulitis massage maken wij gebruik van de producten van “Natura Siberica Sauna & Spa” die ook te bestellen is in de salon voor eventueel eigen gebruik en onderhoud.

1.Natura Siberica Slimming Hot Salt Body Scrub 370ml

Biologisch jeneverbes extract bevat harsen, vette oliën, plantaardige was, biologische zuren, kleurstoffen en is zeer rijk aan vitamine C. Samen herstellen zij actief de huidstructuur, waardoor deze verstevigt en elastischer wordt.

Siberian Rapa zout is rijk aan macro- en micro-elementen, die de immuniteit stimuleren, huidcellen regenereren, elasticiteit, soepelheid en stevigheid van de huid ondersteunen.
Zoutdeeltjes exfoliëren zachtjes droge cellen en activeren bloedtoevoer naar onderhuidse weefsels.

Biologische groene tea helpt de huid te ontgiften en diep te reinigen.

Altai honing bevat een volledig assortiment van minerale zouten, evenals vitaminen А, С, РР, Н, Е, К en B, die allemaal de drainage van vloeistoffen uit weefsels versnellen en de huid hydrateren en verstevigen waardoor de aanmaak van collageen wordt geactiveerd.

0% siliconen       0% BHT-BHA
0% minerale oliën    0% PEG
0% parabenen     0% EDTA

hot salt

2. Siberian Mud Body Wrap Anti – Cellulite 370 ml

Vol saponinen, tannines, ascorbinezuur, caroteen, biologische zuren en micro-elementen. Samen met biologische salie extract en biologische rozemarijnolie hebben zij actieve verstevigende effecten, stimuleren zij de bloedtoevoer en stofwisselingsprocessen en verzachten en verstevigen de huid structuur.
Blauwe rapa klei heeft anti-cellulite effecten, egaliseert de huid, maakt het “sinaasappelhuid” effect minder zichtbaar, en ondersteunt stofwisselingsprocessen in de huidcellen. Witte IJslandse mos ontgift en beschermt de huid tegen schadelijke milieu-factoren.

0% siliconen       0% BHT-BHA
0% minerale oliën    0% PEG
0% parabenen     0% EDTA

mud body

3. Rich Massage Butter 370 ml

Siberische damastbloem bevat een derde vette olie, verzacht en hydrateert de huid. Biologische sheaboter helpt de huid te regenereren en vernieuwen. Het verbetert daarnaast de elasticiteit en stevigheid van de huid en laat de huid stralen. Duizendblad heeft een groot verstevigend effect en verbetert de doorbloeding, terwijl het de huid verzacht. Witte was bevat vitamine A en vrije vetzuren die de huid revitaliseren, de structuur te herstellen en de stofwisselingsprocessen stimuleren. Vitamine A wordt goed en gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en maakt haar glad en zacht.

0% siliconen       0% BHT-BHA
0% minerale oliën    0% PEG
0% parabenen     0% EDTA

body butter

Deze producten zijn ook te koop voor eventueel eigen gebruik en onderhoud. Vraag in de salon naar de prijzen.

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://vitacarehealth.nl/3-producten-anti-cellulitis/

Geef een reactie

Required fields are marked *.