Massage Almere VitaCare Health Solutions

VitaCare Health Solutions massage Almere

Boek nu!

Anti-cellulite massage

cellulite-skin-care-1

Cellulite of sinaasappelhuid komt vooral voor bij vrouwen. De structuur van het onderhuids bindweeftel wordt beïnvloed door hormonen zoals: oestrogeen en progesteron. Doordat vrouwen op steeds jongere leeftijd gebruik maken van anticonceptie middelen komt cellulite ook steeds vaker voor bij vrouwen onder de 20 jaar. Cellulite komt bij zowel slanke vrouwen als bij vrouwen met overgewicht voor.

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen. De anti-cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een anti-cellulite massage geen gewicht, maar wel de nodige centimeters. Door de massagetechniek wordt de huid niet alleen mooier en gladder, maar zal ook de omvang verminderen.

Wij adviseren 10 behandelingen te ondergaan om een optimaal resultaat te behalen. Vanaf behandeling 4-5 zult u echt verschil gaan zien. Het resultaat varieert per persoon en is het meest effectief wanneer het gecombineerd wordt met voldoende beweging en een evenwichtig dieet.

Per lichaamsdeel € 19,99. Er geldt een korting bij meerdere lichaamsdelen, vraag naar de voorwaarden. Bij betaling ineens voor 10 behandelingen geldt een korting van 25% op het totaalbedrag.

natura-siberica-siberian-mud-body-wrap-anti-cellulnatura-siberica-rich-massage-butter-anti-cellulitenatura-siberica-slimming-hot-salt-body-scrub-370-m