Massage Almere VitaCare Health Solutions

VitaCare Health Solutions massage Almere

Boek nu!

Chocolademassage

Chocolademassage Almere en of gezichtsbehandeling met chocolade

chocolademassage almere bij VitaCare

Een chocolademassage Almere is een unieke ervaring en pure verwennerij. De cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organische; de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking, de looistof met zijn afslankende werking. De minerale zouten; alcaloide en theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en goed humeur.

Procedure chocolademassage Almere van VitaCare

Voorafgaand aan een pakking wordt de huid eerst gereinigd d.m.v. een scrub-behandeling van Chocolade scrub olie. Hierbij worden onzuiverheden en overtollige huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierna volgt een ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders inclusief de armen en benen met een speciale Chocolade-olie.

Na de massage wordt op de rug, nek en schouders, de armen en benen een pakking aangebracht van hoogwaardige pure chocolade. De pakking moet 30 minuten intrekken, daarna wordt de overtollige pakking verwijdert met warme compressen. Na verwijdering van de pakking wordt u rijkelijk ingesmeerd met een Chocolade body lotion. De gewaarwoording en de effecten van de VitaCare chocolademassage Almere geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellnesskuur genoemd.

30 minuten / € 24,99 euro
60 minuten / € 49,99 euro

Maak nu een afspraak >

 

Chocolade gezichtsbehandeling

gezichtsmasker chocolademassage Almere van VitaCare

De chocolade gezichtsbehandeling bestaat uit:

– Reiniging

– Chocolade Peeling

– Chocolade masker

– Gezichts- / Decollete en Nekmassage met warme chocolade olie

– Afsluitende dagcreme

30 minuten / € 24,99 euro incl. gezichtshandeling
60 minuten / € 49,99 euro incl. gezichtshandeling

Maak nu een afspraak >

Spaarkaart

Na de eerste VitaCare chocolademassage Almere afspraak krijgt u van mij een 10-rittenspaarkaart.
Na iedere behandeling krijgt u een stempel. Bij een volle kaart krijgt u de volgende behandeling GRATIS.