Massage Almere VitaCare Health Solutions

VitaCare Health Solutions massage Almere

Boek nu!

Hot Soap massage (Lovely Sabuni)

lovely-sabuni

Wat houdt deze massage in?

Lovely Sabuni zijn handgemaakte natuurzepen met waardevolle werkstoffen, hun gladde steenachtige textuur reinigt de huid met een romige schuimlaag, waardoor uw huid zacht en fris aanvoelt. Een luxe weldaad voor uw huid.

De Loofah scrub is een 100% natuurlijk product, de loofah groeit aan een klimplant en is verre familie van de komkommer, nadat hij is geplukt en gepelt is, moet hij drogen. Loofah wordt gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen en om de bloedsomloop te stimuleren.

Het arrangement

Uw voeten worden verwend in een Lovely Sabuni voetenbad, het ontspant, verwarmt en bevordert de kringloop van uw spieren. Tijdens deze ontspanning krijgt u een heerlijk kopje Jasmijn thee. (Dit arrangement komt te vervallen voor Groupon klanten, of moeten een extra betaling doen.)

Na het voetenbadje krijgt u een heerlijke massagescrub met een Loofah zeep zodat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw oude huidcellen worden verwijderd. Deze Loofah zeep krijgt u mee als cadeau.
Daarna word u met warme kompresdoeken gereinigd. Dan starten we de massage met de “Lovely Sabuni”  hot soap stones. Dankzij de cirkelvormige bewegingen ontstaat er een schuimlaag, waardoor uw huid zacht en lekker fris aanvoelt. Tijdens de massage worden de hot soap stones regelmatig opgewarmd en wordt u lekker gemasseerd tot de schuimlaag geheel is opgenomen door de huid.
Na de massage wordt uw lichaam weer gereinigd met warme kompresdoeken en krijgt u nog een lekker warme handdoek in uw nek om nog even lekker te ontspannen. Als deze is afgekoeld wordt u lichaam ingesmeerd met een heerlijke body lotion of warme massage olie.
De zepen zijn vrij van SLS en parabenen. Door de behandeling zult u zich heel ontspannen en fris voelen. Als afsluiting kunt u nog ingesmeerd worden met een lovely sabuni body lotion.
Lovely Sabuni Loofah Scrub is verkrijgbaar in de geur:

Mango, Framboos en Roos

Lovely Sabuni hot soap stones is verkrijgbaar in de geur:
Jojoba & Fennel, Sunshine Citrus, Sunny Melon, Fresh Orange, Coconut en roos. Duur: 60 minuten, prijs: € 49,95.

loofah