Massage Almere VitaCare Health Solutions

VitaCare Health Solutions massage Almere

Boek nu!

Over ons

 

ik

Ik ben orthomoleculair therapeut / gecertificeerd masseuse (info over de massages op desbetreffende pagina’s). Orthomoleculaire therapie is een vorm van natuurgeneeskunde op wetenschappelijke basis dat zich richt op het voeden en reinigen van het lichaam om gezond te worden of gezond te blijven.

In mijn praktijk behandel ik uiteenlopende chronische klachten: van darmklachten tot MS en van chronische ontstekingen tot de ziekte van Lyme. Als je benieuwd bent of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op en leg je situatie voor.

Welke klachten behandel ik onder andere?

– darmklachten (obstipatie/verstopping, diarree, winderigheid, opgeblazen buik, PDS/prikkelbare darm  syndroom)
– aanhoudende moeheid (waaronder CVS, PVS, ME)
– huidklachten (eczeem, gordelroos, pigmentvlekken, vitiligo, psoriasis)
– allergieën
– bot en spierklachten (rugpijn, jicht, reuma, artrose, artritis, botontkalking, fibromyalgie, spierverkrampingen, vastzittende nek en schouders, dystrofie)
– lage weerstand
– terugkerende infecties en ontstekingen, daarbij de oorzaak aanpakken
– vrouwelijke ongemakken (PMS, vaginale infecties/schimmels, terugkerende blaasontsteking, PCOS, vleesbomen, endometriose)
– vitamine B12 tekort
– infectieziekten (ziekte van Pfeiffer, ziekte van Lyme)
– burn-out, overwerkt
– hoge bloeddruk en hoge cholestrol op natuurlijke wijze verlagen
– hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, slaapproblemen
– problemen met vruchtbaarheid, moeilijk zwanger kunnen worden

Ook gespecialiseerd in het begeleiden voor de zwangerschap, tijdens en na met voedingsadviezen voor moeder en kind. En kinderen en voeding, zodat ADHD en autisme verlicht kan worden.

Wat kan ik voor je doen? Herken je je in één of meer van de volgende punten?

-Heb je het gevoel dat je (net) niet vitaal bent?
-Kom je met moeite uit je bed in de ochtend?
-Ben je niet meer zo scherp?
-Een langzaam herstel na sport of inspanning?
-Heb je last van eeuwig terugkerende ‘kwakkelkwaaltjes’?
-Naar huis gestuurd met de boodschap: ‘het zit tussen je oren’?
-Geen vooruitgang (meer) geboekt bij je huidige behandelaar?
-Klachten die na verschillende pogingen niet weg willen gaan?
-Blijvend vermoeid wat nauwelijks verbetert na goed slapen of ontspanning?
-Of heb je een chronische ziekte of chronisch pijn?
-Afvallen gaat moeizaam?

Ook bij deze punten kan orthomoleculaire therapie bij uitstek ingezet worden.

Mijn visie op gezondheid

Door het lichaam van binnen te reinigen en goed te voeden geef je het lichaam de mogelijkheid zichzelf te herstellen op een natuurlijke manier waarbij de weerstand behoorlijk verhoogd. Ik bekijk klachten holistisch: lichaam en geest zijn één. Ik maak gebruik van de natuurgeneeskunde: voornamelijk van de orthomoleculaire geneeskunde en soms ondersteund door homeopathie.
Mijn werkwijze

Ik wil resultaat voor jou. Jij staat centraal en de behandeling die bij jouw situatie het beste past, zal ik inzetten. In het eerste gesprek met jou komt dat vanzelf aan de orde. Bijna altijd is het nodig om de grootste filters in je lichaam te reinigen: darmen, lever en nieren. Dat geeft vaak al een behoorlijke vooruitgang. Ik denk dat we ons in het algemeen weinig bewust zijn dat we vervuild zijn in meer of minder mate en hoe vervuiling in een lichaam doorwerkt en klachten kan veroorzaken. De reinigingen zijn gemakkelijk in je leven inpasbaar. Ze zijn zo opgebouwd, dat er gestaag en continue de afvalstoffen worden afgevoerd. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk, te vasten of andere grote dieetaanpassingen te doen. Dus er zijn geen smoezen meer om het niet te doen! Ik kan het iedereen aanraden, ook om preventief je lichaam van binnen eens schoon te maken. En het bijvoorbeeld jaarlijks te herhalen met een onderhoud-reinigingskuur.

Ik werk met orthomoleculaire supplementen van hoge kwaliteit met goed opneembare vormen voor het lichaam. Ik werk regelmatig met hoge therapeutische doch veilige doseringen om het lichaam een boost te geven en tot genezing aan te zetten.

Werkwijze 1e consult

Het eerste consult duurt anderhalf uur. Houd hier rekening mee in je planning. Voorafgaand aan het consult vraag ik je een vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te ondertekenen. Deze twee documenten zal ik per email naar je sturen, of als dat niet kan, per post. De ingevulde gegevens behandel ik strikt vertrouwelijk.

Uiterlijk een dag voordat het eerste consult is gepland ontvang ik het ingevulde vragenformulier retour, zodat ik mij kan voorbereiden op je komst. Naar het eerste consult neem je mee: ondertekende behandelovereenkomst, medicijnen en supplementen die je slikt via huisarts of specialist. Tijdens het eerste consult krijg je een orthomoleculair advies. Een orthomoleculair advies baseer ik op ons gesprek, het ingevulde vragenformulier, die ik tijdens het consult zal doen. Het eerste consult is dus niet alleen een intakeconsult/bespreking maar je krijgt ook direct advies mee om de behandeling te kunnen starten. In de praktijk heb ik geen pinautomaat. Je betaalt contant na het consult. Supplementen zijn niet inbegrepen in de consultprijs. Vantevoren is niet te bepalen welke supplementen dat zijn en wat de kosten daarvoor zullen zijn, dit hangt af van het orthomoleculaire advies wat ik voor jou individueel zal geven.

Werkwijze volgende consulten

Vervolgconsulten vinden plaats over 4, 6 of 8 weken. Een vervolgconsult duurt een uur.
Neem verantwoordelijkheid over je gezondheid

Raadpleeg altijd een arts / specialist bij klachten. En houd deze op de hoogte van je behandelingen buiten de reguliere zorg. En viceversa: houd je natuurlijk behandelaar op de hoogte van de behandelingen en medicijngebruik binnen de reguliere zorg.

Ik geloof in een netwerk waarin alle gezondheidwerkers (regulier, complementair, natuur) hun specialiteit en plek innemen in de maatschappij. Samen zorgen we voor een betere gezondheid van iedereen. Volg je gevoel en je verstand bij de keuze van je behandelaar voor jouw gewenste gezondheidsverbetering.

“Your Body is Your Temple!”

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://vitacarehealth.nl/over

Geef een reactie

Required fields are marked *.